Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Субота, 11.05.2024, 20:33

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Звіт про проведення тижня початкових класів
15:18
Звіт про проведення тижня початкових класів

З 15 по 18 жовтня у КЗ «Красноріченський ЗЗСО І – ІІІ ступенів» проходив тиждень початкових класів за темою «Осінь в гості завітала». Були заплановані різні заходи: відкриті уроки, ранкова зустріч, майстер – клас, міні – проект, квест, виставки, виховні заходи. Мета тижня початкових класів – узагальнити і розширити знання учнів про осінь, її особливості, значення у житті людей; розвивати мислення, пам'ять, творчі здібності, спостережливість; сприяти розвитку навичок рефлексії.

Фото                     План проведення

Вівторок 15 жовтня Кучерявлюк Г.А. розпочала ранковою зустріччю у 1 класі за темою «Хто що робить? Професії твоїх батьків. Чому дорослим бути – це цікаво? Ким Я хочу стати?». Маленькі нушенята розширили і закріпили знання про різні види професій, відповідні трудові дії та вміння, знаряддя праці, матеріали, спеціальний одяг, дізналися про важливість і значення кожної професії та результатів праці людей; вчилися висловлювати свою думку, фантазували, працювали в групах та розробили власний логотип напою з осінніх фруктів.

А учні 4 – А і 4 – Б класів взяли участь у осінньому квесті «Дарунки осені». Бутко Окс.М.  підготувала цікаві завдання на осінню тематику, об’єднала всіх учасників у 4 команди. Діти виконували завдання , що стосувалися спостережень за осінніми змінами в довкіллі, ознак осені. Четвертокласникам потрібно було пригадати знання з природознавства, основ здоров’я, української мови, літературного читання, я у світі, щоб відповісти на запитання на зупинках. Результат не забарився: всі команди впоралися з завданнями, склали слово «осінь» з отриманих на зупинках букв, отримали величезне задоволення від спілкування з ровесниками – дехто навіть знайшов друга, поласували смачними горішками, якими пригостила осінь.

Закінчився день виставкою дитячих робіт з природничих матеріалів «Осінні фантазії».

16 жовтня Клименко Н.Є провела відкритий урок у 4 – А класі з математики за темою «Порівняння багатоцифрових чисел. Письмове ділення з перевіркою множенням». Під час уроку вчитель застосувала особистісно орієнтований підхід, роботу в парах, фронтальні методи; активні методи роботи змінювалися пасивними; було застосовано прийом «Взаємоперевірка». В кінці уроку провела рефлексію. Її вихованці вчилися читати і записувати п’ятицифрові числа, називати цифри у розрядах тисяч, ділили письмово на одноцифрове число, перевіряючи результат множенням.

Учні 4 – Б класу взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта Осінь 2019» з української мови. Тож привітаємо за зайняте І місце Метьолкіну Юлія та за зайняте ІІІ місце – Григор’єва Лук’яна.

Коломієць Т.А.  і учні 3 – Б класу разом підготували груповий короткостроковий інформаційно – дослідницький міні – проект «Золота осінь». Третьокласники вчилися спостерігати за природою, працювали з науково – популярною літературою, описували красу осінньої природи. Всі свої напрацювання вони розмістили до стінгазети «Осінні цікавинки».

17 жовтня Лапаєва О.С. разом з учнями 3 – А класу провела майстер – клас з трудового навчання за темою «Ажурні витинанки для осіннього дизайну класу». Учні ознайомилися з витинанками як видом  декоративно – ужиткового мистецтва та традиціями українського народу робити витинанки, закріплювали навички роботи з папером, співпрацювали в групах. Результат – прикрашений осінніми витинанками навчальний кабінет.

Останній день тижня впевнено можна присвятити патріотичному вихованню.18 жовтня зранку всі охочі могли відвідати фотовиставку «Миттєвості ГПД», де на фото вихователь Бутко Ол.М. продемонструвала цікаві захоплюючі моменти із занять ГПД у 3 – 4 класах. А під час виховного заходу «Державні і народні символи України» вихованці розширили свої знання про державні і народні символи України, зрозуміли, що їх необхідно оберігати, пам’ятати, передавати знання про них з покоління в покоління.

Завершили тиждень учні 2 класу, які разом з Павленко А.А. поділилися своїми знаннями про Україну з батьками, друзями, знайомими. Діти привітали гостей, зустріли їх  з хлібом, любов’ю і миром; декламували вірші, співали, танцювали, пообіцяли вивчати рідну мову, історію, звичаї та обряди українського народу.

Ось так цікаво і результативно пройшов тиждень,який  насичений різноманітними формами. Всі заплановані заходи були повністю реалізовані завдяки зусиллям моїх колег, батьків та наших дітей. За що всім вдячна.

Керівник методичного об'єднання, 

вчитель початкових класів Бутко Оксана Миколаївна

Категорія: Новини школи | Переглядів: 312 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz