Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Вівторок, 07.05.2024, 10:37

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2019 » Травень » 2 » Zero Waste School
09:45
Zero Waste School

 

Триденний тренінг від Фонду Кличко для учнів та вчителів, покликаний запровадити культуру сортування відходів в своїх школах та громадах пройшли вчителі Кузнєцова А.В., Хмельницька О.Л.та учні школи Красій Я., Федотенко В., Якунін М.

Фоторепортаж

Згідно із соціологічним дослідженням «Молодь України 2015», проведеним GfK Ukraine, лише 2% молоді беруть участь у громадських ініціативах та суспільному житті. Така невтішна статистика – результат відсутності відповідних навичок, знань та зневіри у тому, що їхні дії можуть вирішити соціальні, економічні та політичні проблеми. Керуючись Цілями Сталого Розвитку ООН, Фонд Кличко прагне забезпечити молодь знаннями, необхідними для впровадження змін і розвитку громад.

Разом із партнером Coca-Cola Foundation та компанією Coca-Cola, він підтримує їхню глобальну ціль «Світ без відходів» (World Without Waste). Тому Фонд започаткував проект Zero Waste School, який навчить школярів та вчителів через неформальне навчання впровадити культуру сортування відходів у своїй школі, громаді, а згодом і у світі. Програма проекту допоможе учасникам зрозуміти важливість їхньої участі у громадському житті та співпраці всередині громади.

Під час тренінгу Active Citizens команди навчилися взаємодіяти всередині місцевих громад, вести перемовини та домовлятися, опанували шляхи вирішення складних ситуацій та методи комунікацій.

Наша команда пройшла практичний семінар із управління проектами, склала план реалізації власного проекту, навчилася прогнозувати ризики, комунікувати зі стейкхолдерами та ЗМІ, дізналася, як залучати фінансування для розвитку громад.

Знайомство з відомими громадськими активістами, які розказали, як долати перешкоди, що траплятимуться на шляху, зустрічі з лідерами думок зі сфери екології, які поділилися професійним досвідом були дуже вагомими.

Після повернення з першої частини проекту Zero Waste School шкільна команда проведе дводенний тренінг для школярів, батьків та шкільного персоналу, де навчить їх правильному сортуванню сміття.

А восени учасники організують громадський проект Zero Waste Day, до якого залучать всіх мешканців свого населеного пункту. Перший день буде присвячений обміну ідеями з еко-активістами, спікерами з різних сфер задля сталого розвитку громади. На другий день громада об’єднається заради однієї мети – зробити своє місто чи село чистим. Опісля проведуть зважування вторинної сировини, щоб всі жителі побачили силу зміни, яку вони можуть зробити, одного разу приєднавшись до ініціативи.

За матеріалами Klitschko Foundation

Категорія: Новини школи | Переглядів: 236 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz