Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Субота, 11.05.2024, 18:10

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2019 » Листопад » 9 » Успiшний проект
08:55
Успiшний проект

Не новина, що географія, фізика та астрономія – дуже цікаві науки, їх треба вивчати та аналізувати. Це допоможе усвідомити зв’язок світу з нами, людьми. У Красноріченському закладі освіти викладання природничих наук є якісним, бо переважна більшість цьогорічних випускників – вступники до вишів технічного спрямування.

Команда, що складалася з трьох учнів: Мозговенко Є., Солонини I, Зайцевої К. та вчителя Хмельницької О.Л., розробили проект для того, щоб покращити учнівську зацікавленість через практичні заняття.

Ми поставили за мету створити у школі «Коперник-центр», де поєднуватимуться різні природничі науки, проводитимуться наукові практикуми, майстер-класи, працюватиме школа екскурсоводів за програмою «Зоряний час» у планетарію.

Для проекту ми:

  • провели моніторинг серед школярів, вчителів та батьків щодо основних потреб дітей;
  • визначилися з ідеєю проекту;
  • склали план його реалізації;
  • визначилися з необхідним обладнанням;
  • почали залучати людей до нашої.

Наш проект можно було побачити наYouTube, але минуло 2 роки і спонсорiв не знайшлось. В цьому роцi, коли передача «Розсмiши комiка» змiнила формат та зайнялась благодiйнiстю, ми побачили «свет в конце туннеля».

Команди комiкiв 8 мiст України взялися втiлювати проекти. Луганськiй командi сподобався наш проект.

А далi пiшла копiтка робота: узгодження, доповнення, а на зйомки у закладi до нас завiтав Степан Казарiн. Нарештi на передачі 02.11.2019 року на каналі «1+1» луганська команда дуже старалась і отримала виграш 250 тис. грн.

Фото

Ми вже отримали: шкiльний пересувний планетарiй, телескоп, телурiй, меблi, ноутбуки, проектори, iнтерактивну дошку, медiаплейер, тобто все, що замовляли.

Знайшли кабiнет для розміщення, директор придумала дизайн та придбала матерiали, технiчнi працiвники зробили ремонт, керiвники гурткiв виготовили символи кабнету, а учнi готують моделi, презентації. Чим не командний пiдхiд?

«Коперник - центр» створюється для популяризації наукового підходу, встановлення та налагодження міжпредметних зв’язків, формування єдиної наукової картини світу. На базі цього центру будуть проводитися спостереження та дослідження зоряного неба та погодних умов. Учні будуть займатися науковою діяльністю в рамках Малої академії наук України та інших Всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Крім того, учнями-волонтерами будуть проводитися тренінги для всіх охочих, майстер-класи та квести, пов’язані з природничими науками. Згодом учні та педагоги  Красноріченська зможуть поширювати свій досвід в інших містах України, популяризувати науку в нашому регіоні.

«Коперник - центр» збільшить взаємодію між вчителями, учнями та всією громадою і  стане справжнім експериментальним центром Красноріченської об’єднаної територіальної громади!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 271 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz