Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Неділя, 28.04.2024, 21:52

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2016 » Грудень » 20 » Участь в освітянсько-науковому форумі в м. Києві
10:19
Участь в освітянсько-науковому форумі в м. Києві

 

09 грудня 2016 року у місті Києві відбувся Міжнародний форум «Сучасний стан науки і освіти в Україні. Стратегія розвитку»

Подальше продуктивне впровадження освітніх реформ неможливе без співпраці та порозуміння влади з потужним науковим і освітянським арсеналом, тому Академія наук вищої освіти України спільно з інформаційним партнером і співорганізатором УІВЦ «Галактика»  і провели цей захід. Захід відбувся за сприяння, підтримки та участі представників Верховної Ради України, народних депутатів України, Кабінету Міністрів України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національної академії правових наук України, Національної академії аграрних наук України, Міжнародної академії освіти і науки, Pegasus Global Business services, INC, Варшавського університету наук про життя, Університету Mikołaja Kopernika в Торуні, Університету педагогіки в Кракові та інших..

Мета Форуму – налагодити співпрацю, обмінятися професійним досвідом, висвітлити стан і перспективи розвитку науки і освіти, координувати зусилля у розв'язанні кризової ситуації, розробка і впровадження системної побудови держави європейського типу, сприяння механізмам демократичного діалогу.

Завдання Форуму – об'єднати фахівців та практиків різних сфер науки й освіти, політиків, громадських діячів і міжнародних експертів навколо найважливішої стратегічної теми: «Сучасний стан освіти і науки. Стратегія розвитку», дослухатися до різних позицій, знайти шляхи і нові напрями розв'язання ситуації, що склалася в Україні.

До участі у роботі Міжнародного форуму були запрошені близько 250 навчальних закладів України різних рівнів. Серед учасників форуму -  народний депутат Олександр Марченко, представники першого заступника голови комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки та міністра освіти і науки України, віце-президент Національної академії наук України Сергій Пирожков, президент компанії Pegasus Global Business services Габріель Мнаярджі, голова Всеукраїнського громадського об’єднання «Відроджені гімназії» Ярослав Турянський, які виступили з вітальними промовами.

Захід дав об’єктивну оцінку досягненням та здобуткам наукових та освітянських установ, науковців, фахівців-практиків, а також відзначив переможців та учасників відзнаками та грамотами.  Наш заклад презентовано у виданні «Науковці та освітяни України», в якому представлені публікації про наукові установи, навчальні заклади, видатних науковців, достойних освітян, обдарованих дітей, а також розміщені наукові, практичні досягнення та інноваційні підходи до розвитку системи освіти.

Учасники форуму мали змогу переглянути навчальні експозиції в Національному еколого -натуралістичному центрі учнівської молоді міста Києва: аквакомплекс, зимовий сад, музей хліба, живі куточки, школу ремесел. Також було запропоновано майстер-клас від заслуженої майстрині Федірко Н.І. «Стилі української вишивки».

Робота  учасників форуму продовжувалась в секціях, де презентувалися навчальні заклади з різних регіонів України, зокрема в роботі секції «Середня, дошкільна та позашкільна освіта» працювали  та виступили Кременчуцький А.М., начальник відділу освіти Кремінської РДА з теми «Управління функціонуванням і розвитком системи освіти сільського району в умовах впровадження концепції «Нової української школи», Мацегора Л.І., завідувач КО «Кремінський районий методичний кабінет» з проблематики «Професійний розвиток педагогічних кадрів: секрети ефективного управління» та Чекмарьова Л.В., директор Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів з питань «Система управління якістю освіти в загальноосвітньому навчальному закладі».

Досвід участі у заходах такого масштабу для нашої школи є дійсно важливим, адже це крок для налагодження співпраці, обміну досвідом, висвітлення стану галузі і перспектив, можливість показати пріоритетні наукові напрями, новаторські підходи до освітніх процесів.

Категорія: Новини шкільного округу | Переглядів: 422 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz