Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Четвер, 16.05.2024, 10:53

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Шкільне інтернет-вікно для залучення ресурсів
06:35
Шкільне інтернет-вікно для залучення ресурсів

Як зробити, щоб шкільна громада активніше брала участь у роботі сайту свого закладу? Що допоможе підвищити показники відвідувань шкільного сайту? Відповіді на ці питання знайшли для себе учасники семінару-тренінгу «Розвиток шкільних сайтів», що відбувався 27-28 вересня 2013 року у Луганську.

Красноріченську ЗОШ представляли заступник директора з ВР Анголенко З.І., вчитель математики та адміністратор сайту Прошельцова О.А. та учень 8а класу Прийма А.

Освітяни склали плани розвитку сайтів своїх навчальних закладів та домовилися зробити свої сайти загальношкільною справою.

Протягом двох днів завучі, вчителі та старшокласники шістьох шкіл Луганської, Донецької та Харківської областей розглядали проблемні моменти у створенні та управлінні шкільним сайтом. Вони визначали потреби основних користувачів та зміст сайту, шукали шляхи залучення дітей та їх батьків до роботи сайту, аналізували інтернет-ресурси інших освітніх закладів на наявність сильних та слабких сторін.

Головним наробітком учасників семінару-тренінгу стали розроблені плани запровадження організаційних та технічних змін на сайтах своїх навчальних закладів. Серед майбутніх кроків: проведення шкільних анкетувань, конкурсів, спільних зібрань та дебатів для мотивування дітей, батьків та вчителів до роботи над сайтом.

У задумі шкільної команди Красноріченської ЗОШ - перейти на зручніший хостинг, змінити дизайн, систематизувати структуру сайту, інтегрувати свої веб-ресурси із соціальними мережами, удосконалити текстову та графічну складові контенту.

Розібратися під час заходу з проблемними моментами учасникам допомагали тренери та експерти СЦГІ, Алуштинської міської громадської організації «Новус» та Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень. Вони консультували вчителів з таких питань як: з чого потрібно починати створення веб-сайту, як правильно структурувати контент, якими віджетами можна наповнити сайт тощо. У нагоді шкільним командам став досвід зарубіжних шкільних сайтів, який був представлений Волонтером Корпусу Миру Ейлін Келлі.

Організатори та учасники домовилися зустрітися через два місяці та представити оновлені сайти

Категорія: Новини школи | Переглядів: 528 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz