Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Неділя, 05.05.2024, 11:29

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2021 » Грудень » 7 » Щодо  реалізації проєкту «Часом нескорені»
18:06
Щодо  реалізації проєкту «Часом нескорені»

Сьомого грудня в  Комунальному закладі «Красноріченський ліцей»  зреалізований проєкт «Часом не скорені», що відбувався рамках Міжнародного Фестивалю шістдесятництва та дисидентського руху.

Неймовірно продуктивна і в той же час невимушена  атмосфера,  присутність осяйного духу  наповнювала практично всі заходи: виховні години, відео хвилинки,  поетичні читання уривків творів дисидентів та  їх віршів, вікторини і на заключення відкритий урок практикум в учнів 11 класу. Саме урок практикум дав можливість випускникам глибоко зануритись в тему проєкту,розширити знання про покоління шістдесятників Михайлину  Коцюбинську, Ліну Костенко, Івана Світличного, Василя Стуса, Аллу Горську, Василя Симоненка, Опанаса Заливаху. Цікавою родзинкою уроку став виступ учасника фестивалю, учня 11 класу Демˊянова Вадима, який презентував дослідницьку роботу про життя і діяльність  Михайлини Коцюбинської на основі творчого відео доробку.  

Фото

Креативно підійшли учні до виконання практичного завдання зі створення  робіт  у вигляді символічних знаків памˊяті про рух шістдесятників та дисидентів, а також  проявили винахідливість добираючи влучний коментар до них.  Як символ єднання поколінь пролунала пісня на слова Ліни Костенко у виконанні  Джамали «Неадертальці». Впродовж уроку поєднувалась робота текстових документів та  документальних відеоматеріалів. В рефлексійній частині учні надали відгуки про інформацію отриману на уроці.

Отже, за відгуками учнів, тема була цікавою, пізнавальною, було озвучено бажання продовжити роботу по дослідженню,вивченню й поширенню інформації про рух шістдесятників та дисидентів.

Урок проходив за участі вчителів української мови і літератури Жувако Л. В., Федоркової Л. В., вчителя історії Коваль І.А.

Дякуємо відділу освіти, молоді і спорту Красноріченської селищної ради, адміністрації закладу освіти, громадській організації «Красноріченське сузірˊя  партнерів» за допомогу в організації заходів.

Вчитель історії Коваль І.А.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 196 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz