Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Четвер, 09.05.2024, 17:44

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2019 » Березень » 27 » Поширюємо «EdCamp»
15:00
Поширюємо «EdCamp»

Для реальних зрушень в освіті потрібен потужний демократичний рух всередині самої системи: об’єднання зусиль творчих і активних учителів, готових ламати авторитарні структури шкільної освіти зсередини, зробити її максимально сучасною і цікавою для наших дітей.

«EdCamp» – це новий освітній рух, що дозволяє об’єднати творчих учителів, готових бути «агентами змін» освітньої системи зсередини, на локальному рівні. Це новий формат, апробований в різних країнах світу, який дає звичайному вчителю інструментарій і впевненість, що зміни можливі.
Організатори й ідейні натхненники руху EdCamp Ukraine сколихнули і надихнули багатьох освітян, переконавши їх у перспективності поширення нового формату для  регіонів  нашої країни.
Наша команда –  вчителі із Красноріченського, яким пощастило стати учасниками декількох (не)конференцій, загорілись ідеєю поширити цей інноваційний рух у своєму регіоні.

  • Наша мета – поширити на Луганщині рух «EdCamp»: через проведення регіональної події mini EdCamp-Krasnorichensjke 2019 відкрити для вчителів нашого регіону нові демократичні формати і платформи для навчання і взаємодії – як між собою, так і з дітьми; дати ефективні освітні інструменти, які освітяни зможуть використовувати і поширювати у своїх школах.

Для цього необхідні три фактори:

  • консолідованість – створення «горизонтальної мережі» на локальному рівні;
  • демократичність – майданчик для обміну досвідом, який би проходив не формалізовано, а максимально креативно й ефективно (наприклад: майстер-класи, тренінги, воркшопи
  • доступність – можливість отримати новий досвід від найкращих експертів безкоштовно, використати його у своїх класах і поширити серед колег.

Етапи нашої роботи:

  1. Розробка концепції заходу.
  2. Підбір спікерів: запрошення і залучення до заходу «освітніх лідерів» – експертів, тренерів, коучів, що мають досвід успішної освітньої діяльності та будуть готові поділитися цим досвідом і використанням ефективних сучасних методик з учителями.
  3. Пошук партнерів для проведення (не)конференції mini EdCamp: громадські об'єднання та неурядові організації, яким близька ідея демократизації освіти.
  4. Залучення меценатів і спонсорів, які допоможуть зробити захід безкоштовним для учасників)
  5. Проведення 28 березня 2019 року mini EdCamp Krasnorichensjke  для близько 100 освітян з Луганської області та України.
  6. На базі платформи Фейсбук створити і розвивати спільноту, в якій би учасники регіонального mini EdCamp змогли встановлювати та підтримувати контакти, обмінюватись ідеями та створювати спільні проекти.
Категорія: Новини школи | Переглядів: 269 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz