Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Субота, 04.05.2024, 06:07

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2021 » Квітень » 26 » Почався новий відлік українського часу... 35-ті роковини трагедії Чорнобиля
17:19
Почався новий відлік українського часу... 35-ті роковини трагедії Чорнобиля

В пам'яті українського народу 26 квітня — це день чорнобильського лиха, болю, суму. Забути це чи викреслити із нашої пам’яті – неможливо.

КЗ «Красноріченський ліцей» провів масштабну виховну та просвітницьку роботу з тематики Чорнобильської трагедії.

Фото

У рамках програми «Демократична школа» у Красноріченському ліцеї створений проєкт «Чорнобиль: уроки минулого - альтернативи майбутнього», який активізував учнів, привернув увагу до низки соціальних та екологічних проблем, надихнув вчителів та учнів закладу на дослідницько-пошукову роботу «Земляки-красноріченці, учасники ліквідації Чорнобильської трагедії»; створений онлайн продукт проєкту, який постійно оновлюється. 

Наш заклад долучився до проєкту науковців Національного техніхного університету «Харківський політехнічний інститут» «Харків пам’ятає CHORNOBYL», в рамках якого учні 7-11 класів відвідали онлайн-уроки з тем: «Історія та сучасні виклики», «Енергетика», «Ядерна фізика», «Хімія», «Екологія», «Охорона праці», «Альтернативна енергетика» та сьогодні, в день 35-річниці трагедії мав підсумки у вигляді онлайн-конкурсу «Харків пам’ятає CHORNOBYL» (долучились учні 10 класу).

Для учнів закладу проведені інформаційно-роз’яснювальні хвилинки та поширені пам’ятки «Дії у випадку загрози виникнення радіаційної небезпеки».

Також сьогодні 26 квітня під час інтегрованого уроку пам’яті «Дзвони Чорнобиля», що підготували вчителі Кузнєцова А. В., Дегтяренко Є. Г, Федоркова Л. В. для учнів 10 класу, віддали шану загиблим та постраждалим під час аварії на ЧАЕС, пригадали, хронологію тих подій, а десятикласники презентували власні поетичні твори з даної теми. Учні отримали можливість познайомитись з матеріалами проєкту «Чорнобиль: уроки минулого - альтернативи майбутнього», опрацювали пам’ятку «Дії у випадку загрози виникнення радіаційної небезпеки», познайомились з офіційним сайтом Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Всебічна робота з теми занурила учнів до роздумів над майбутнім планети, спонукала бути відповідальними та мати активну громадську позицію

Категорія: Новини школи | Переглядів: 105 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz