Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"П`ятниця, 03.05.2024, 01:30

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2016 » Червень » 15 » Мовні табори «Global» і «Linguisten»
09:55
Мовні табори «Global» і «Linguisten»

 

Пришкільний англо-німецький табір відпочинку працював з 01.06.2016 по 08.06 2016 року з 9  до 12 години. 

Фоторепортаж

Працювали в таборі вчитель німецької Чехута З.М., вчитель англійської мови Шварьова А.О., вожаті: вчителі Кузнєцова А.В., Якуніна Л.В., Прядка І.М.  Медичне обслуговування вихованців та працівників табору здійснювалось медичною сестрою Волокітою О.В. Щоденно проводився огляд вихованців, спостереження за станом їх здоров’я, контроль за дотриманням режиму дня. 

Для роботи табору було виділено три класних кімнати (2 –для занять та ігор, одна для роботи з інтерактивною дошкою). В розпорядженні табору - актова зала, стадіон, бібліотека. Під час святкування Міжнародного Дня захисту дітей ми отримали подарунки для занять у таборі від Кремінської райдержадміністрації: обручі, м’ячі, скакалки, настільні ігри.

Зарахування дітей до табору здійснювалося на основі заяв батьків або осіб, що їх замінюють. 

У таборі відпочивало 23 учня 6, 5, 7, 8 класів.

Діти з малозабезпечених родин – 2, діти з багатодітних родин – 3, обдаровані та талановиті діти – 6.

Завданнями  пришкільного табору були:

  • забезпечення повноцінного літнього відпочинку;
  • створення у дітей хорошого емоційного настрою, привнесення почуття романтики в повсякденне життя;
  • поповнення життя дітей цікавими культурними подіями;
  • зміцнення здоров'я дітей;
  • виховання громадянських якостей і почуттів;
  • виявлення інтересів, захоплень дітей, розвиток бажання отримати нові знання, вміння, навички;
  • розвиток творчих здібностей;
  • зацікавлення школярів в практичному застосуванні знань з англійської та німецької мови;
  • розвиток дитячого самоврядування;
  • зміцнення дружби і співпраці між дітьми різного віку;
  • привчання до самообслуговування, залучення до трудових справ на користь і радість оточуючих.

Організація відпочинку передбачала різноманітність вибору заходів, можливість кожного вихованця задовольнити свої емоційні потреби. Всі види виховної діяльності в таборі здійснювались відповідно до режиму дня. Робота проводилась згідно плану виховної роботи. Все це висвітлювалось на лінійках. Діти мали змогу щоденно знайомитися з путівкою дня. Велися фоторепортажі подій у таборі.

Обов’язковим було дотримання санітарно-гігієнічних вимог: створення порядку і затишку у приміщеннях, в ігрових кімнатах, актовій залі, місцях відпочинку.

Щоденна робота табору розпочиналася з ранкової зарядки. Кожен день приносив безліч нових вражень, нових відкриттів. Життя у таборі було насичене різноманітними подіями.  Протягом зміни проводилась  цікава і змістовна робота. Табірна зміна почалася урочистою лінійкою та відкриттям мовного табору.  

В ході роботи вчителі працювали над вивченням нових лексичних одиниць, поповненням словникового запасу, введенням нових слів у речення, вчилися запитувати і давати необхідні відповіді. Також удосконалювали навички та вміння усного мовлення та виховували любов до вивчення англійської і німецької мови, і все це відбувалося в ігровій формі, таким чином діти сприймали навчання як гру. 

При плануванні роботи було  враховано,  що гра  - це королева дитинства, адже без неї дітям жити невесело і нецікаво, тому в роботу намагалися включали більше ігрових моментів, щоб викликати в учнів прагнення фантазувати, відкривати для себе новий світ, щось незвичайне і прекрасне. В таборі використовувалися різні форми ігрової діяльності: народні ігри, ігри-конкурси, квест, вікторини, ігри на місцевості. Велике зацікавлення викликали ігрові програми:

  • гра-змагання «Веселі старти»;
  • веселі спортивні змагання «Дружні та спритні»;
  • змагання з м’ячем;
  • розучування казок («Білосніжка»), пісень(«Der Sommer ist da»),
  • флешмоб за піснею групи  „Voxxclub“ „Rоck mi“

Конкурси стимулюють дитячу творчість. Всім хочеться бути переможцем у якомусь змаганні. Учні заздалегідь знають про правила, умови та нагородження, яке очікує на переможців.

 Були проведені різні види роботи: групові, командні, змагання між загонами, співпраця у парі. Часто уроки проводилися на вулиці і це давало змогу не відчувати себе у школі, сидячі за партою. Таким чином, діти були відкриті для спілкування і для вивчення чогось нового.

Життя дітей у таборі проходило цікаво і змістовно. Велике значення приділялося національно-патріотичному вихованню. Це участь у флешмобі до Дня захисту дітей, у перегляді змістовних виставкових робіт. 

Велика увага приділялася безпеці життєдіяльності учнів. Так були передані нам як подарунок листівки від пожежної команди на тему «Правила дорожнього руху, протипожежної безпеки» .

 Завершилася зміна святковим концертом «Ми веселі діти літа», де підвелися підсумки роботи загонів. Учні виконували пісні про літо і дружбу, про мир і дитинство, танцювали, презентували проектну роботу «Подорож країнами Англії», співали пісні, танцювали, показували казку «Білосніжка».

Варто зазначити, що робота у таборі проводилася на високому рівні, відпочинок був цікавим і захоплюючим і надовго запам’ятається дітворі. Педагоги школи бажають усім дітям теплого і мирного літа, нових вражень, міцного здоров’я.

Категорія: Новини шкільного округу | Переглядів: 394 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz