Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Вівторок, 14.05.2024, 12:25

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2018 » Серпень » 17 » Jozefh Bigayan: я приїхав в Україну, щоб допомогти дітям оволодіти англійською!
11:49
Jozefh Bigayan: я приїхав в Україну, щоб допомогти дітям оволодіти англійською!

GoCamp змінить життя цілого покоління українців. До 2020 року 1,5 млн школярів стануть учасниками національного проекту, в результаті якого вони отримають більше можливостей стати лідерами, спілкуватися без бар’єрів з усім світом та змінювати хід історії.

Напередодні Дня Незалежності України у Красноріченській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Кремінської районної ради відбулася знакова подія – відкриття англомовного табору в рамках проекту Go Global «GoCamp».

«GoCamp» - це новий інноваційний формат табору з поглибленим вивченням англійської мови. Спікери: Лілія Гриневич, Міністр освіти і науки України; Мустафа Найєм, засновник ГО Global Office, народний депутат України.

Хвилюючим був початок: пролунали Гімн України та Гімн США. У центрі уваги був волонтер Jozefh Bigayan, громадянин США, студент університету штату Вашингтон, майбутній медик. Відкрита посмішка, доброзичливість, увічливість, повага до оточуючих, готовність до комунікації…Юнак дбайливо за традицією прийняв хліб - сіль. Подякував за щиру гостинність. Підкреслив цінність Проекту.

У свою чергу діти  українською та англійською мовами розповіли про табір, особливості його функціонування, представили яскравий флешмоб.

На святі були присутні й вихованці табору «Майбутній першокласник», які у такий креативний спосіб знайомились з життям закладу й багато з них виявили бажання теж вивчати англійську мову. Директор Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чекмарьова Лариса Володимирівна побажала учасникам Проекту успіхів.

Заклад другий рік поспіль у конкурсних змаганнях виборює  право на участь у проекті «GoCamp». За допомогою спеціально розробленої Програми діти отримують шанс подолати мовні  бар’єри, відкрити для себе цілий світ.

У Програмі 2018 є заходи, присвячені Дню Незалежності України. Так, вже зараз вихованці табору готуються до майстер- класу «Символи українського народу» (виготовлення українського віночку, вишивка орнаменту, інше). І, звичайно, Jozefh Bigayan повезе в Америку символи українського народу. А це вже - громадянська дипломатія!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 277 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz