Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Субота, 18.05.2024, 08:01

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2017 » Грудень » 19 » І Національний конгрес освітян України
20:56
І Національний конгрес освітян України

15 грудня 2017 року у Києві відбувся І Національний конгрес освітян України. У ньому взяли участь більше 250 учасників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Конгрес сприяв налагодженню діалогу між представниками різних регіонів України щодо впровадження реформ в освітню галузь, забезпечення доступної та якісної освіти, створення належних умов для самореалізації особистості, для об’єднання освітянського товариства України, налагодження взаємодопомоги та співпраці, обміну професійним досвідом, висвітлення стану і перспектив розвитку науки і освіти та прийняття рішучих дій стосовно реформування галузі .

Розвиток галузі неможливий без співпраці та порозуміння влади з потужним науковим і освітянським арсеналом. У нинішні нелегкі для України часи, саме перед освітянами стоїть важлива відповідальність за те, аби виховати освічене, морально і духовно усвідомлене, відповідальне за себе і свою державу майбутнє покоління.

Організатори Конгресу: ГО «Спілка освітян України» та УІВЦ «Галактика». Захід проходив за підтримки та участі народних депутатів України, представників Адміністрації президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, департаментів та управлінь галузі, громадських об’єднань, закордонних партнерів та інших.

У практику роботи заходу були залучені різні інноваційні технології, які модернізують, реформують освіту на десятиліття. Учасники обговорили питання перспектив подальшого розвитку галузі, втілення та розкриття професійних підходів до навчання та виховання молоді. Виступили з конкретними пропозиціями начальник відділу освіти Кремінської РДА А.М. Кременчуцький, директор Красноріченської ЗОШ Л.В. Чекмарьова.

Захід дав об'єктивну оцінку досягненням та здобуткам наукових і освітянських установ, науковців, фахівців-практиків, а також відзначив переможців та учасників нагородами і грамотами. Серед нагороджених є освітяни Кремінщини, зокрема, начальник відділу освіти Кремінської РДА А.М. Кременчуцький, директор Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів Л.В. Чекмарьова, директор ДНЗ «Сонечко» А.В. Кравченко (учбові заклади Красноріченської ОТГ), директор ЗОШ №1 Л.В. Одіяненко, директор ЗОШ №2 М.М.Новицький, директор школи –гімназії Є.І. Кукуяшна. Всі вони нагороджені Орденом «Освітянська слава». А досвід роботи закладів увійшов до книги «Освітяни та науковці України».

Обов'язковою умовою досягнення успіху є невтомна праця. Наші керівники отримали визнання своїх професійних досягнень на державному рівні та удостоєні честі бути серед найкращих освітян і науковців України, а також є Флагманами освіти і науки України.

Ця нагорода – напрацювання всіх і кожного, адже кожен з учасників освітнього процесу вносить у створення позитивного іміджу своїх шкіл щось своє і від цього учбові заклади стають ще кращими та досконалішими! Із вами ми ще досягнемо нових висот!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 361 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz