Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Четвер, 02.05.2024, 17:28

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Проект «Змінимо країну разом»
11:43
Проект «Змінимо країну разом»

20 жовтня, ввечері, велика група вчителів із Луганщини відправилася майже на 30 днів у відрядження до Львівської та Тернопільської областей з місією культурного та педагогічного обміну. Ця акція відбувається в рамках реалізації Угоди про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво за Всеукраїнським проектом «Змінимо країну разом».

Цю ідею запропонував керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз під час перебування у Львівській області в рамках зазначеного проекту.  Під час роботи щорічної  серпневої конференції педагогічних працівників Луганської області  ініціативу з обміном вчителями охоче підтримала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Проводжати наших педагогів прийшли їх колеги, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, співробітники Департаменту освіти та науки облдержадміністрації.

«Поїздка такого формату дозволить 50 представникам педагогічних колективів навчальних закладів Луганщини набути цінний досвід та налагодити дружні стосунки з львівськими колегами. Переважна більшість вчителів – це переможці Всеукраїнських, обласних, районних конкурсів та проектів. Серед яких: «Учитель року», «Разом», Microsoft «Вчитель-новатор». Ми пишаємося нашими висококваліфікованими педагогами, які підготували своїх вихованців до блискучих виступів у обласних та загальноукраїнськиї учнівських конкурсів та змагань», – наголосила Ольга Лішик.

До складу делегації увійшли вчителі початкових класів, української мови та літератури, англійської мови, історії з усіх районів і міст Луганщини, з яких 25 перебуватимуть у Львівській області, та 25 – на Тернопільщині. Серед них вчитель початкових класів нашої школи Лапаєва Олена Сергіївна

А 24 жовтня Луганщина зустрічатиме делегацію вчителів зі Львівщини та Тернопільщини, які поділяться з нашими освітянами та школярами своїм досвідом й майстерністю. В нашу школу приїде вчитель початкових класів школи №12  м. Стрий Львівської області Штих Галина Володимирівна.

Наприкінці перебування заплановано участь луганських педагогів в широкій нараді, присвяченій підсумкам проведення цього етапу пілотного проекту в Україні.

Категорія: Новини шкільного округу | Переглядів: 659 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz