Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Субота, 11.05.2024, 10:30

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2017 » Січень » 16 » Футбольна традиція школи - перемагати
14:55
Футбольна традиція школи - перемагати

Футбол — дуже цікава гра. Вона розвиває швидкість, кмітливість, точність реакції, витривалість. Що б не казали, а футбол тренує не тільки ноги, але й тіло в цілому. Футболісти також дуже загартовані люди, бо ганяють м'яча на свіжому повітрі з ранньої весни до пізньої осені. Також футбол є командною грою і розвиває згуртованість та командний дух. А найбільше в цій грі хлопців вабить її неперевершений азарт! Це гарно розслабляє, тренує витримку, швидкість, вправність, кмітливість, допомагає підтримувати форму та повеселитись.

 За даними істориків, у футбол грали ще в Стародавньому Китаї. Перші згадки про цю гру датуються другим тисячоліттям до нашої ери. Тоді футбол називався «цу чю» (у перекладі — «штовхати ногою»). Точний час появи футболу неможливо встановити, оскільки «цу чю» був лише попередником нинішнього футболу, як і саксонська гра з м'ячем, яка була популярна у VIII столітті нашої ери. Футбол - найпопулярніший вид спорту в Україні і одна з головних сфер діяльності, завдяки яким наша країна відома широкій публіці поза її межами.

Однак сучасним поціновувачам «гри мільйонів» абсолютно все одно, коли був зіграний перший футбольний матч. Адже для багатьох сучасних людей футбол став стилем життя, професією або головним захопленням у житті. Для хлопців Красноріченської ЗОШ футбол - найулюбленіший вид спорту та найрезультативніший. Кожного року футбольні команди школи це доводять приймаючи участь  у різноманітних турнірах. Особливо 2016 рік був вдалим: районний Різдвяний турнір, 2 перших та одне друге місце, Всеукраїнський турнір  з дворового футболу —ІІІ місце.

Не втратили свої лідируючі позиції наші футболісти і на початку 2017 року. 5-6 січня відбувся Різдвяний турнір з міні-футболу серед учнів 7-9 і  4-6 класів навчальних закладів району за підтримки Луганського обласного відділення спорткомітету МОН України. Гравці старшої групи посіли І місце у складі: Якунін Р., Ємельяненко Д.,Фалін О., Криушичев Д., Прийма А., середня група — ІІІ місце, молодша — ІІ місце.

Таким чином загальнокомандне І місце у турнірі  у вихованців Дробота Сергія Олексійовича!!! Молодці! В котрий раз перемогли, відстояли  традиційний спортивний успіх школи у цьому виді спорту. Боротьба була запеклою, супроводжувалася порушеннями положення про турнір з боку організаторів, але наші спортсмени - неперевершені. Так тримати!

 Директор школи  Л.В. Чекмарьова

Категорія: Новини школи | Переглядів: 303 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz