Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Четвер, 16.05.2024, 08:10

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2014 » Січень » 31 » Актуальне інтерв`ю
12:47
Актуальне інтерв`ю

Новий 2014 рік. Яким він став для школи, колективу?  Це питання було запропоновано директору школи.

Чекмарьова Л.В. відповіла що початок 2014 року став успішним для нашої шкільної громади.

По-перше, ми виконали всі плани, які були означено на канікулах. Змістовно та цікаво відбулось засідання педагогічної ради, матеріали якої уже розміщено на сайті. Засідання методичних об’єднань, творчих груп надали можливість вчителям плідно попрацювати, спланувати роботу у ІІ півріччі навчального року.  Адміністрація школи проаналізувала діяльність колективу за І півріччя, проведена велика, копітка, аналітична робота та  видані накази. Керівники гуртів прийняли участь в проведені майстер-класу, який організували працівники Будинку дитячої творчості. Ці заходи завжди викликають  зацікавленість наших колег.

По–друге, учні школи здійснили поїздку до м. Краснодон, де відвідали музей підпільної організації  "Молодої гвардії". Весело і цікаво провели новорічні та різдвяні  заходи в школі.  Юнаки прийняли участь у спортивних змаганнях з міні-футболу, успіх мала середня група - ІІ місце (нагород чекаємо, бо організатори змагань вчасно не змогли вручити грамоти). За  шкільною традицією спортивна секція дзюдо провела показові змагання,  на які запросила  учнів, батьків, вчителів. Гуртківці відвідували заняття, наукове товариство "Інтелект" підвело підсумки роботи і відібрало три роботи для участі в конкурсі-захисті МАН -2014року. Але  коли відбудеться районний етап нам ще не повідомляли.

По–третє, ми завершили переговори з адміністрацією ДБОУ ЗОШ №806  м. Москва та підписали договір про співпрацю. Тепер приступили до  створення проекту міжнародного освітнього центру "Содружество и развитие".

"Що б відзначив ПК школи за минулий 2013 рік, яке досягнення колективу" - це питання адресовано голові ПК Хмельницькій О.Л.

Хмельницька О.Л. повідомила, що дуже приємно було 9 січня 2014 року на засіданні пленуму райкому профспілки отримати  Почесну  грамоту Міністерства освіти і науки України  та  ЦК  Профспілки працівників освіти  і науки України, якою нагороджено колектив Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів за перемогу у Всеукраїнському огляді-конкурсі стану умов та охорони праці в навчальних закладах МОН України у 2012 році.

А чому так довго ця нагорода не надходила до школи?

Олена Леонідівна відповіла: "Головне, що вона надійшла".

Над чим працює шкільний парламент, з чого розпочнеться його робота у ІІ півріччі навчального року?

Толста К. сказала, що   під час канікул йшла підготовка заходів до проведення традиційного Дня визволення нашого селища від фашистських окупантів. Тому учні 10 класу готують сценарій зустрічі з ветеранами війни у шкільному музеї. Такі зустрічі – традиційні, вони необхідні  як учням, так і ветеранам.

Прийма Андрій, учень 8а класу

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 414 | Додав: Qri | Теги: результати діяльності, підсумки року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz