Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"П`ятниця, 19.04.2024, 11:20

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2020 » Квітень » 8 » «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»
09:17
«Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Комунальний заклад «Красноріченський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області відібрано з 900 заявок від навчальних закладів з усієї України до участі в проєкті «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». Відбір шкіл відбувався за рейтингом балів по кожній із областей згідно критеріїв, вказаних в умовах конкурсу. Завдяки цьому, наш навчальний заклад отримує можливість стати учасником проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». Проєкт впроваджується у партнерстві з Міністерством освіти і науки України.

Які етапи роботи передбачаються?

  • Етап 1.Офіційна дводенна зустріч директорів шкіл – нових учасників проєкту, що відбудеться у м. Києві. На цій зустрічі директори дізнаються більше про діяльність проєкту та отримають нагоду пройти тренінг з медіаграмотності. Даний тренінг допоможе учасникам отримати практичні навички з медіаграмотності та допоможе переконатись в тому, що такі знання потрібні всім, зокрема вчителям, учням та їх батькам. За успішне проходження тренінгу учасники отримають сертифікати із вказаною кількістю годин навчання.

  • Етап 2. Навчання для вчителів шкіл – нових учасників проєкту: передбачає навчання з медіаграмотності, викладання інфомедійної грамотності на уроках відповідних предметів (українська мова та література, історія України та всесвітня історія, мистецтво) та інтерактивні методи викладання. Формат навчання змішаний - онлайн та офлайн. Учасники, які пройшли всю програму навчання (без пропусків), отримають сертифікати із вказаною кількістю годин навчальної програми.

  • Етап 3. Відразу після завершення всіх етапів навчання вчителі-учасники проєкту, отримають доступ до електронних навчально-методичних матеріалів з предмету (конспекти уроків/вправ, презентації та роздатковий матеріал), розроблені за методикою IREX. Також, вчителі зможуть долучитись до закритої групи у Facebook для комунікації із іншими вчителями-учасниками проєкту та обміну досвідом викладання інфомедійної грамотності.

  • Етап 4. Викладання інфомедійної грамотності на відповідних предметах з використанням навчально-методичних матеріалів IREX. В рамках даного етапу також передбачені моніторингові заходи, як-от: проведення опитувань учнів та відвідування відкритих уроків представниками команди IREX або донорів проєкту. Для цього будуть надсилатись невеличкі онлайн опитування.

Переглядів: 246 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz