Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Четвер, 18.04.2024, 16:13

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2020 » Липень » 23 » У суперфіналі проєкту «Освітній марафон» - Красноріченський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Красноріченської селищної ради Кремінського району
10:01
У суперфіналі проєкту «Освітній марафон» - Красноріченський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Красноріченської селищної ради Кремінського району

18липня 2020 року завершився третій інтенсив для освітян Донеччини та Луганщини в рамках проєкту «Освітній марафон», під час якого оголосили 10 суперфіналістів.

Фото

Понад сім місяців команди працювали над стратегіями своїх навчальних закладів, які допоможуть впровадити якісні зміни у школі. За цей час учасники навчились будувати стратегії, формувати ефективні комунікації з громадою, дізнались про дієві методи в інклюзивному навчанні, захистили свої проєкти та переконались, що зміни у школах - не міф, а реальність вже для багатьох закладів завдяки завзяттю вчителів та керівників, партнерству з батьками та школярами.

На старті до участі у Марафоні було відібрано 60 команд, до фіналу потрапили 20 шкіл, а суперфіналістами проєкту стали шість команд з Донеччини та чотири – з Луганщини:

  • КЗ « Красноріченський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Красноріченської селищної ради Кремінського району;
  • Навчально-виховний комплекс школа І-ІІ ступенів-ліцей «Гарант» (Лисичанськ);
  • Опорний заклад освіти «Троїцький ліцей Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області»;
  • Рубіжанська спеціалізована школа I-III ступенів № 2 Рубіжанської міської ради.

Всі фіналісти отримали від ініціаторів Марафону – БО «Благодійний фонд «Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), подарункові сертифікати на мультимедійне обладнання та обладнання для запису відеоуроків дистанційного навчання.

За словами організаторів, для десяти суперфіналістів Марафон ще триває – до 1 вересня цього року вони мають розробити грантові пропозиції для отримання подальшої донорської підтримки.

Вітаючи фіналістів, ініціатор проєкту, керівник Фундації «З країни в Україну» Денис Блощинський підкреслив: «Ми зробили для вас все, що змогли. Далі – ваша відповідальність: виконати те, що ви заклали у ваші стратегії розвитку».

Наталія Смагіна, начальниця відділу Департаменту освіти та науки Луганської ОДА:

«Освітній марафон - єдиний, який всебічно охопив заклади освіти Луганщини. Він довготривалий, він залучив і батьків, і дітей, і педагогічну спільноту. І головне – це проєкт, який має продовження. На моїй пам’яті це перший і поки єдиний освітній проєкт, який має довготривалі плани і стратегічну мету. Це марафон великих можливостей для всієї освітньої спільноти області. Для тих, хто відчував себе невидимим, кого раніше не чули. П’ять закладів, які подолали всю довгу путь, тепер можуть бути модераторами освітніх проектів і поширювати свій досвід. На обласному рівні ми беремо зобов’язання надати майданчик, на якому вони б це робили. Хочу, щоб освітній марафон мав довгу дорогу життя, на яку ступали б ті освітяни, які прагнуть кращої України і виховати, навчити, передати свої знання справжньому українцю майбутніх століть».

Категорія: Новини школи | Переглядів: 203 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz