Создание горизонтального CSS меню без изображения
КЗ "Красноріченський ліцей"Четвер, 25.04.2024, 04:36

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Захист дітей

Меню сайту

Категорії розділу
Новини шкільного округу [98]
Новини школи [801]

Блог вчителя

Тести до ЗНО

Математика дистанційно

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Блог вчителя історії

Соціально-психологічна служба

Дистанційне навчання

Головна » 2018 » Жовтень » 29 » Форум «Ефективне управління освітою на місцевому рівні. Регіональні групи: наступні кроки та розвиток мережі»
09:53
Форум «Ефективне управління освітою на місцевому рівні. Регіональні групи: наступні кроки та розвиток мережі»

26 жовтня 2018 року заступник керівника ОНЗ з НВР Анголенко З.І. взяла участь у роботі форума «Ефективне управління освітою на місцевому рівні. Регіональні групи підтримки реформ: наступні кроки та розвиток мережі». Форум є підсумком низки навчальних візитів до Польщі для українських працівників сфери освіти з об'єднаних територіальних громад в рамках проекту «Управління освітою на місцевому рівні». 11 візитів до різних воєводств були організовані Фондом міжнародної солідарності  за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та SKL International.org.ua.

Фоторепортаж

Програма форуму передбачала:

  • панельну дискусію «Новий стиль управління в освіті: партнерство та співпраця»
  • воркшопи «Навички ефективної презентації», «Основи тренерської майстерності»

«Цей проект став можливим завдяки злагодженій співпраці партнерів на різних етапах проекту. Сподіваємося і надалі продовжувати нашу співпрацю. В найближчій перспективі - робота над тим, аби запросити експертів, з якими учасники візитів спілкувалися в Польщі, на консультації до українських громад,» - відзначив Адам Зауер, директор українських програм Фонду.

«І учасники, і організатори зустрілися зараз на Форумі як велика сім'я. Під час роботи у нас виникало чимало непередбачуваних ситуацій, але ми їх успішно долали та ефективно працювали», - зазначила Аня Фішер, керівник відділу секторальної децентралізації програми U-LEAD.

Єва Калніна (SKL International) наголосила на тому, що зараз зміни відбуваються дуже швидко, і успішними можуть бути лише ті, хто вміє пристосовуватися до змін. Це стосується і сфери освіти, тож українські освітяни мають

Експерт проекту Войцех Мархлєвскі підкреслив, що школа - це не лише уроки. «Школи повинні приділяти увагу позашкільному розвитку. Якщо школа в селі працює з 8.30 до 13.00 - у такого села не буде перспектив розвитку. Школа повинна працювати до вечора, аби діти мали можливість відвідувати позашкільні заняття».

На запрошення Фонду на Форумі виступили польські експерти. Габріела Альбертін (Рада м. Пуцк) та Магдалена Чешляр (Гмінний відділ освіти у Зброславіцах) розказали про систему шкільної освіти в Польщі та співпрацю гмін та освітніх закладів. Роберт Зохняк (Загальноосвітня школа ім. А. Міцкевича у Зброславіцах) та Малгожата Вижиковска (Європейський центр освіти Монтессорі в Торуні) розповіли про особливості навчання в їхніх школах.

Заступник Міністра МОН України Хобзей П.К. зустрівся з учасниками форуму, долучився до дискусії з представниками регіональних груп, польськими експертами та відповів на хвилюючі та актуальні питання освітян.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 252 | Додав: Qri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
З якою метою ви відвідуєте наш сайт?
Всього відповідей: 123

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини osvita.ua

Час життя сайту


Наша адреса: 92913,КЗ "Красноріченський ліцей",кв.Верстатобудівників,5 смт.Красноріченське Кремінського р-ну Луганської обл © 2024
Сайт створено вчителем математики Прошельцовою О.А
Створити безкоштовний сайт на uCoz